Logo Stichting Chenrezig Nederland

zondag 11 oktober 2015

Beëindiging Facebook Groep Stichting Chenrezig Nederland

Toen we op Facebook een groep vormden leek dat een effectieve manier om de sponsoren en donoren van de stichting te bereiken en te informeren. Als fondswerving na de aardbeving in Nepal wisten we in korte tijd ook een aanzienlijk bedrag te verzamelen.

Al snel bleek echter dat een groot deel van de facebook gebruikers echter nauwelijks actief waren op facebook. Geleidelijk aan heeft een deel zijn profiel op facebook afgesloten of beëindigd en een substantieel deel van de sponsoren of donoren heeft geen facebook profiel.

Zo ontstond toch weer de behoefte de informatie voorziening van Stichting Chenrezig Nederland opnieuw te evalueren. Elk medium: facebook, nieuwbrieven, jaarlijkse updates per email heeft zo zijn nadelen. De wettelijk verplichte  jaarverslagen en beleidsnotities geven geen zicht op het effect van onze werkzaamheden en vormen enkel een herhaling van de verantwoording van werkprocessen en financiële verantwoordingen.  Terwijl de website www.chenrezig/nl te statisch is om updates van details te versturen.

Daarom een blog: http://stichtingchenrezig.blogspot.nl/.  De komende weken krijgt iedereen bericht hierover en vanaf dan zal de informatie voorziening via dit blog lopen. 

Mocht men aanvullende informatie willen kan men dat kenbaar maken via een email: gechoe@xs4all.nl. Dit kan dan naar verzoek in de vorm van een update per mail of telefonisch gesprek.

Vriendelijke groet Paul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.